Thursday, December 2, 2010

cantek itu bonus!


saya ada hobi baru sekarang....tengok belog orang-orang yang cantek.saya suka orang cantek.sape yang x suka orang cantek ye dok?sedap je mata nak tengok.semua pon orang suka.perangai lain crite.orang x tengok perangai dulu.orang tengok muke.

mane de orang suke artis sebab perangai baik? orang suke artis sebab muke lawa duh.kalau belog orang-orang tuh ramai yang follow pon sebab die lawa ke cun ke hot ke.xdenye nak folo sebab ilmu yang die bagi okeh.kalau nak ilmu baik baca buku teks ye dok?

ok saya sangat impressed dengan mereka-mereka yang lawa-lawa ini.kadang-kadang saya rasa dunia ini tidak adil.mereka itu sangat cantik...disukai...tapi macam mana la
k dengan saya yang tidak cantek ni? astaga!

ayat pujuk biasa dengar ialah..."xpe long x lawa asalkan perangai baik".cait....saya tak percaya semua tuh.bagi saya cantek itu adalah bonus utama untuk disukai, disayangi dan di terima oleh orang ramai.ini hakikat.bukan mimpi-mimpi indah semata.back to reality please!

i wish i cud b as pretty as them...ok stop dreaming black fat girl! u won't be like them...u r still an ordinary girl without nothing special.boring,plain,not funny and not into that x -factor as people wish for.

hah....merepek.nope..bukan merepek.this is what i always feel.now n forever!

.: i am thinking of myself

5 comments:

  1. hg kena ada keyakinan diri yang tinggi long

    ReplyDelete
  2. yakin jap...pastuh merepek balek

    ReplyDelete
  3. saye pun suka perempuans cantik!
    keyakinan menyerlahkan kecantikkan (iklan)
    cliche tapi sgt betul..
    when you're feeling down, put on your best lingerie or shirt or pumps and walk with your head held high!
    confirm org lain akan notice keyakinan anda
    lantas terserlah kecantikkan..
    penah try sbb rasa gemuk and mmg gemuk...
    trus mood bertuka happy and proud ;)
    okeh kalau down lagi and xleh kuar,
    wat runway dalam bilik!
    .
    yakinkan lah diri sendiri,
    berjuanglah seikhlas murni!
    (lagu mrsm felda plak)

    ReplyDelete
  4. eh silap!
    lagu team bola negeri kedah la eheh

    ReplyDelete
  5. yeyyyyy...tenkiu syisyi.harus coba tips ini.muahx

    ReplyDelete